Styret ønsker å takke alle beboerne som møtte på dugnad lørdag. Det var topp innsats og vi fikk gjort svært mye. Det ble båret opp og rullet ut flere hundre meter med ferdigplen. Blomsterbedene ble luket, garasjene ble feid, søppelkassene vasket og mer.

Midtveis i dugnaden hadde vi pause med hjemmelagde kanelboller, kaffe, brus og slush. Dette var populært blant både store og små, alle satt pris på en pause i arbeidet.

Etter dugnaden var det klart for felles grilling. Været var noe ustabilt, vi samlet oss derfor på terrassen til Markus. Hele 16 stk fikk plass ved langbordet, vi er heldige som har så store terrasser!

Det gjenstår å legge plen de siste meterne ved blokk nr 4. Mer gress leveres onsdag og vi satset på å få rullet dette ut samme kveld. Vaktmester Arnt organiserer arbeidet og vil også stå for vanning av planen de neste ukene.

Vi ser frem til høstdugnad og kunne ta i bruk den nye plenen.