Styret ønsker alle velkommen til dugnad, lørdag 05.09.20 kl. 10 – 14. Oppmøte på toppen av blokkene. Vi håper riktig mange har mulighet til å bli med på å gjøre våre fellesområder penere og bidra med vedlikehold av vår felles eiendom. Tradisjonen tro serverer vi kaffe og en kakebit ca. kl. 12.00

Dersom du ikke kan møte opp på det angitte tidspunktet, kan du ta kontakt med vaktmester Arnt Dahle som vil tildele deg oppgaver.

Etter dugnaden ønsker styret å invitere alle eiere og leietagere til felles grilling kl 16. Styret stiller med griller og håndsprit, ta med det du ønsker å spise og drikke samt noe å sitte på. Om du av ulike årsaker ikke har anledning til å delta på dugnad, håper vi likevel å se deg på sammenkomsten etterpå. NB! Grillingen har værforbehold.

Styret minner om et felles ansvar for å overholde smittevernregler. Dersom du har symptomer på Covid19 eller er i karantene, ber vi om at du holder deg hjemme. Husk god håndhygiene og hold minst 1 meter avstand til dine naboer både under grilling og dugnad!

Velkommen!

Styret
Reidar, Markus, Rolf, Arnt, Geir og Anne Karine