Som tidligere informert legges det opp felles infrastruktur for elbillading. Ladeanlegget har lastbalansering og justerer automatisk ladefarten basert på antall biler som er tilkoblet. Den enkelte vil bli belastet for lading etter eget forbruk.

Installasjon foretas etappevis ettersom rehabilitering av garasjene ferdigstilles.Ønsker du elbillader må det bestilles gjennom sameiets leverandør Lux Elektro AS. Lader kan ikke bestilles av andre aktører.

For bestilling og betaling av lader, gå til Lux Elektro sine nettsider og velg «Zaptec Pro 4G – Med installasjon til infrastruktur. Kun etter avtale. #1»
https://www.lux-elektro.no/nettbutikk#!/products/zaptecpro-1

Pris kr 19 900,- inkl mva ved bestilling før 16. oktober 2021.
Ved bestilling etter denne datoen tilkommer en kostnad på kr 2 500,- inkl mva.

Husk å bestille ladekabel med type 2 tilkobling til lader dersom du ikke har det fra før.

Etter å ha fylt inn adresse kan du velge «Levert med installasjon (kun for pakkepriser inkludert installasjon)» for å slippe fraktkostnader. Husk å oppgi nummeret på din parkeringsplass i feltet «Ekstra informasjon».

Spørsmål om bestilling av lader eller annet kan rettes til styret.